CAMPANIE DIN SUFLET PENTRU ANIMALE

CAMPANIE DIN SUFLET PENTRU ANIMALE

Primăria municipiului Giurgiu s-a alăturat campaniei demarată de mai multe asociații printre care și Asociația ”Phoenix Animal Protection and Human Care” Giurgiu, care are drept scop construirea de cuști pentru câinii din Adăpostul Public Giurgiu.

Pentru ca iarna se apropie, câțiva oameni cu suflet mare au contribuit la realizarea acestor căsuțe, schimbând în bine soarta unor suflete nevinovate.

Acțiunea a fost demarată, vineri 6 noiembrie, aceasta fiind continuată astăzi, conducerea Primăriei punând la dispoziția asociației și voluntarilor, terenul din curtea instituției, precum și accesul la electricitate.

Cel mai probabil, campaniile de ajutorare a câinilor din adapostul public vor fi reluate, iar asociațiile implicate în acest demers umanitar fac un apel la toți cei care vor să ajute și să doneze.

Iubitorii de animale pot dona bani în contul deschis la Banca Transilvania RO29BTRLRONCRT0085205002 -Asociatia Phoenix Animal Protection and Human Care, Giurgiu.

Adminstrația Locală din Giurgiu sprijină și este deschisă tuturor campaniilor și demersurilor care contribuie la dezvoltarea și bunăstarea comunității noastre.

Ultima modificare: 18.08.2022 – 14:07 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Se redeschide activitatea în OBOR

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.